WordPress 2.7 nu installerat

Fick äntligen en liten lucka och ro nog att uppdatera till WordPress version 2.7 på denna bloggen. Självklart använder jag den som standard i mina nya projekt och det känns skönt att fått en uppgradering gjord på min favoritsida att arbeta med – denna. 🙂

Har också märkt att det av någon anledning inte går att skriva kommentarer till mina inlägg utan att vara inloggad. Detta måste fixas, det ät väl magstarkt att tro att någon orkar registrera sig bara för att lämna en kommentar, jag skulle inte göra det i alla fall. Hoppas ni som tänkt lämna en kommentar tidigare kan ha överseende med detta misstag – jag är inte helt inskolad WordPress användare ännu.

Nåväl, åter till packandet…

*EDIT* Efter installationen av WordPress 2.7 fanns det helt plötsligt en inställning för detta….så nu går det att kommentera inläggen uatn registrering. 🙂

Lämna en kommentar