ToDo lista för den närmaste tiden

Kanske inte så intressant för några läsare av bloggen, men för min egen del tänkte jag i alla fall skriva ner vad jag tänker göra den närmaste tiden:

– försöka snabba upp mina minisajter som bygger på WordPress genom att använda cache och mindre bildfiler. Eftersom de flesta sajterna jag har inte uppdateras dagligen borde det vara bra om jag kunde skicka statiska HTML sidor istället för att dynamiskt bygga dom med PHP och databasanrop.

– installera Debian och en LAMP-miljö på mitt konto hos CityCloud. Detta har också med prestandan på mina olika hemsidor att göra eftersom CityCloud enligt specen har en bandbredd på 1000 Mbps jämför med nuvarande ISP som har 100 Mbps.

– fortsätta att bygga landningssidor för alla de domäner som jag investerat i på olika domänreor sista tiden, samt gallra och sälja av vissa delar av innehavet för att kunna fokusera på färre hemsidor framöver.

Ja, typ så blir det nog. Vad ska du hitta på närmaste tiden? 🙂

Lämna en kommentar