Thesis 1.8.2 – nytt WordPress tema på Eversoft.se

Idag kände jag att det var dags att fräscha upp hemsidan lite, den gamla hemsidan upplever jag som ganska rörig och svårläst. Eftersom jag kommer försöka mig på att erbjuda tjänster inom webbutveckling, sökmotoroptimering samt marknadsföring på Internet så vill jag ge hemsidan ett proffsigare utseende också.

Flera av mina olika projekts hemsidor bygger på WordPress och i våras köpte jag mitt första premium tema för att slippa dras med dåliga gratis teman. Jag köpte då Thesis 1.8.2, ett av de mest välkända teman för WordPress, vilken gör det möjligt att anpassa sin WordPress hemsida väldigt mycket direkt i kontrollpanelen. Mer om Thesis för WordPress kan man läsa om här.

Thesis 1.8.2
Thesis 1.8.2

Man kan sedan välja att själv anpassa sin Thesis installation, eller köpa s.k. Thesis skins, vilka är inställningar och anpassningar av Thesis som innehåller olika design inställningar.

Till denna hemsidan har jag nu valt att installera Thesis 1.8.2 samt ett skin som heter Thesis Folio. Om hemsidan känns lite rörig just nu så beror det på att jag försöker anpassa installationen efter mina önskemål.

Vilket system har du din hemsida på?

Lämna en kommentar