Stort antal domäner ska avyttras

I samband med rean på domäner vid olika tillfällen i höstas/vintras köpte jag, som så många andra, på mig en alltför stor mängd domäner. Som jag misstänkte (redan då) har jag inte haft tid att göra något vettigt med de flesta av dom, så nu väntar en större försäljning av domäner från min sida. Snälla, Citynetwork, Binero och Loopia, inga domänreor framöver, de är ett fördärv… 🙂

För många domäner
För många domäner

Hur som helst, jag börjar idag med att lägga upp domäner till försäljning på wn.se samt skickar mail till relevanta företag som kanske kan vara intresserade av att ta över en del av mina domäner. Om du känner att du har för lite domäner, kontakta bara mig. 🙂

Sitter du också och ruvar på domäner som kommer dumpas till hösten? Kanske dags att ta tag i det nu…

Lämna en kommentar