Startar en domänfokuserad blogg på engelska

Eftersom jag generaliserat innehållet i denna blogg ganska mycket så tänkte jag starta upp en ny blogg som är inriktad på domäner och webbutveckling. Denna blogg kommer att fortsätta att handla om mer varierande ämnen som film, musik, prylar, systemutveckling och mitt företagande.

Den nya bloggen kommer att vara på engelska och idag registerade jag domänen jag tänker använda mig av. Ingen lätt uppgift att hitta en ledig .COM domän som har ett vettigt namn som dessutom relaterar någorlunda till sidans innehåll. Nåväl, domänen jag reggade heter i alla fall DNOutline.com – tycker det låter ganska okej. Vad tycker ni? Just ”dn” tycks vara ett vanligt prefix bland etablerade domänbloggar och jag kan lova att dnoutline.com inte var helt enkel att hitta. ”Outline” betyder ju ”översikt” på engelska – tillsammans blir det typ ”domänöversikt”, asch jag vet inte, ville ha en .COM i alla fall, då kan man inte vara kräsen…inte med min budget i alla fall.

Nu har jag precis installerat WordPress och SEO anpassat sidan minimalt samt skrivit första inlägget. Ska bli spännande att se om det går att bygga trafik till denna sida. Tanken är att jag ska rapportera mina dagliga eller veckoiga(?) framsteg mot att bli en förmögen domainer som endast behöver jobba någon timme om dagen. LOL, eller vägen till att i alla fall spä på semesterkassan med några extra tusenlappar om året. Vi får väl se…kommer sannolikt fortsätta skriva lite domänrelaterat på denna sida också…..har ju lovat det där om ”parkera domäner på egen hand…”

Lämna en kommentar