Sony Ericsson W980i eller vilken mobil ska man välja?

Nytt jobb innebär ofta köpa ny mobiltelefon, något som alltid är lika svårt. I butiken (som jag måste handla hos) finns ett begränsat antal modeller, så lite hjälp på traven har jag i alla fall fått. Har nu läst ett antal tester från tidningen Mobil och kommit fram till att den modell som jag vill köpa heter Sony Ericsson W980i. Men jag är fortfarande lite tveksam, mest pga att kameran verkar något klen. Samtidigt har jag en P1i från förra anställningen, så en bra kameramobil har jag om/när det behövs. Bara drygt och välja när man ska iväg….

Nåja, kommer till största sannolikhet inhandla en W980i imorgon och återkommer med mina synpunkter om den under veckoslutet. Har ni andra tips och förslag baserat på utbudet på butik.telenor.se sajten får ni gärna komma med dom.

Lämna en kommentar