Snapback – min första domän snappad idag

Jag har inte tittat så mycket på utgående domäner tidigare utan mest fokuserat på att leta reda på lediga domäner genom att göra mängder av sökningar på ord som jag får genom att scanna genom tidningar eller uppslagsverk och listor på nätet. Den senaste tiden har jag börjar titta på att använda mig av snapback för att få tag i domäner med bra namn, ålder samt pagerank. Hittils har jag anmält till ett fåtal snapback försök via Binero utan att lyckas få någon av domänerna. Inatt fick jag dock min första domän vis snapback alltomhund.se – en domän med ganska lång historik enligt archives.org och dessutom ett namn som jag tror jag tilltala både type-ins och sökmotorer. Eftersom jag är hundägare så blir det kul att utveckla domänen framöver också. Vid denna snapback använde jag mig av Neware istället för Binero. Dyrare men kanske bättre. Vilket ombud brukar du använda dig av?

[tags]snapback, domäner[/tags]

Lämna en kommentar