Semestern är slut, dags att ta tag i nya och gamla projekt

Ja, då var semestern slut för detta året och jag har inte lyft ett finger angående mina hobbyprojekt. Hade planer på att dra på och utveckla nya sajter, men tiden/orken/motivationen fanns inte riktigt där. Befintlig park av parkerade och utvecklade domäner snurrar på och drar in en vinst på omkring 200-300 SEK om dagen. Många av mina skräpsidor har, med all rätt, rankats ner av sökmotorer som Google och Bing men trots detta har man numera en passiv extra inkomst på en till två månadslöner per år. Inte illa när man tar sig tid att tänka igenom det.

Dags att börja programmera
Dags att börja programmera

Nu är man alltså på plats på sitt daytime jobb och faktum att vardagen snurrar på gör att även webbentreprenörskallen kommer igång och vill tjäna lite extra pengar. Så jag uppdaterar och lägger till content på befintliga sajter för att inte tappa trafik och ranking samt beställer content från olika leverantörer.

Ett annat projekt/hobby jag återupptagit är att spela nätpoker som ett komplement till att utveckla webbsidor. Förra vändan, cirka tre år sedan, gick ju bra och jag fick ihop en skaplig slant. Mycket beroende på bra avtal på pokerbonus och rakeback. Enda problemet är att det tar massor tid i anspråk, så jag ska försöka hålla det på en låg nivå och bara jaga bonusar i olika pokerrum. Har i alla fall startat en blogg och pokerguide där man kan följa mina upp och nedgångar när jag jagar pokerbonusar. Här kan man följa själva spel- och pokerstatistiken. Som sagt, spelet hålls på en låg nivå och ses som avkoppling snarare än ett sätt att tjäna pengar…

Lämna en kommentar