Provar en ny utvecklingsstrategi

Nu under den pågående rean av domäner har jag köpt in ett hundratal domäner som jag parkerat på Namedrive fortlöpande sedan rean startade i början av november. Under tiden har jag funderat på hur jag ska kunna utveckla dom iterativ och samtidigt våga ha dom indexerade i Google utan risk för sandbox eller andra påhopp. Det jag kom fram till var att skynda långsamt med dom och utveckla dom i olika faser. Det har nu gått en månad sedan jag parkerade mina första domäner och jag har börjat välja ut de domäner som vart parkerade i över en månad och inte fått några type-ins som lämpliga kandidater att experimentera med.

Fas 1 i min plan innebär att jag skapar en enkel kontaktsida med information om domänen samt lite tracking kod och sedan försöker få sidan indexerad i Google. De kommande faserna innebär i sin tur förfining av hemsidorna för att i sista fasen vara kompletta med det innehåll som jag avsett när domänerna inhandlats. Min förhoppning är att detta ska göra att jag slipper åka ur Googles SERP denna gång. AdSense kommer jag att lägga in någonstans i mitten när jag anser att sidorna har tillräckligt med innehåll för att tillföra något i sammanhanget. Dvs att dom skapar ett mervärde för besökarna.

Nåväl, ikväll slutförde jag fas 1 för nedanstående domäner:

Ska ta och byta deras namnservrar så dom kan nås imorgon. Någon som använder liknande strategi vid lansering av hemsidor?

Lämna en kommentar