Om SEO labbet

Hej!

På denna hemsida dokumenterar jag till och från min resa som hobbyentreprenör, en resa som utspelar sig på Internet i form av utveckling av hemsidor, webbtjänster, sökmotoroptimering, domänförvaltning, Adsense, programmering, content writing samt olika former av affiliate marknadsföring.

Sedan oktober 2005 har jag till och från spenderat många långa kvällar framför datorn för att lära mig och testa alla tänkbara saker relaterat till att bygga hemsidor i WordPress och PHP samt hur man kan använda sökmotoroptimering för att placera sig högt i sökmotorer som Google.

För mig är SEO ett ständigt pågående experiment där man hela tider behöver lära sig nya saker och framför allt prova på och laborera för att ta reda på vad som fungerar för stunden. Kanske är det just denna mystiska del i arbetet med sökmotoroptimering som gör det så spännande och intressant.

Tidigare återfanns denna blogg på domänen eversoft.se – men sedan jag startat ett AB med detta namn så flyttar jag min personliga blogg om domäner, SEO och entreprenörskap med mera till denna domän istället. Sidan eversoft.se kommer istället att få representera mitt aktiebolag som jag byggt upp förutsättningarna för sedan 2005 – både i kapital samt i kompetens efter att investerat ca 100 SEK för en domän samt ca 200 SEK för ett webbhotell och sedan läst, programmerat och provat på olika saker.

Om du också är intresserad av SEO, domäner, entreprenörskap samt företagande på internet så hoppas jag att du hittar något av intresse här och lämnar en kommentar eller ett meddelande på Twitter till @evermannen.

Senaste inläggen i bloggen:

Lämna en kommentar