Mina första intryck av Google Chrome

Idag laddade jag ner nya webbläsaren från Google vid namnet Google Crome för att testa hur den mätte sig mot Firefox och Internet Explorer. Efter en dags surfande med Chrome är jag nästa beredd att gå över till Google Chrome redan nu, trots att det endast är en beta version ännu så länge. Några av fördelarna som jag ser det:

  • inget lull-lull ger större webbläsaryta till webbsidorna. Trots det finns all funktionalitet man kan önska sig dolt under 1-2 menyer samt tillägg
  • snabb, dock marginellt snabbare än Firefox som jag uppfattade det
  • integrerar sig väl med Google applikationer, dom ser verkligen ut som Windows applikationer då dom startar utan webbläsarfönster
  • Google Gears som medföljer gör att man kan köra Google applikationer lokalt på sin PC
  • …mer kommer säkert….

Videon nedan ger lite bakgrund till Google Chrome

Läs mer hos:

NyTeknik.se
IDG.se
SvD.se
Google Chrome webbsida

Lämna en kommentar