Lansering av bloggen

Idag var det dags att slänga upp en blogg på denna hemsida, relaterad till min enskilda firma som jag döpt till Eversoft. Nördigt så att det förslår. Eversoft är ett namn som jag hade med mig redan i källkoden till mina första program som jag skrev på polarens farsas ABC-800 som väldigt ung. Jag startade min enskilda firma i januari 2008 för att se om jag kunde ha det som lite inspiration till att göra ett seriöst (men på hobby nivå) ryck med utveckling av hemsidor, med syfte att tjäna pengar på reklamintäkter. Mer om detta finns att läsa på min Blogspot blogg.

Denna blogg är tänkt att innehålla liknande information som den på Blogspot – dvs uppdateringar om min verksamhet – samt artiklar och inlägg om SEO, datorer, prylar och Internet. Andra saker lär också dyka upp här framöver. Jag har många intressen som jag gärna skriver av mig om.

Lämna en kommentar