Katalogen Sajtkartan.se lanseras

Nu har jag utvecklat klart grunden för min nya länkkatalog som fick namnet Sajtkartan.se och är en ny version av min första hemsida Webbfavoriter.se – också den en länkkatalog. Den har dock avstannat vad gäller godkännande av länkar. Målet med Sajtkartan.se är att driva en katalog som till största delen innehåller högkvalitativa hemsidor och minimalt med MFA (Made For Adsense) sidor. Om du har en hemsida som du vill få med i katalogen så går det redan nu bra att anmäla den genom att besöka hemsidan.

Det kan dröja ett tag att få sidan godkänd då jag har många andra projekt i luften just nu, utöver de förbättringar jag vill göra på Sajtkartan.se då.

Det kommer sannolikt lanseras ett antal kataloger från mig under året då jag anser det vara strategiskt korrekt att som domänägare och webbutvecklare att äga ett flertal inom olika ämnen då man snabbt kan lansera sidorna genom att lägga upp dom i sina egna kataloger när man är färdig. Ämnen som jag kommer skapa kataloger inom inkluderar recept och resor.

Lämna en kommentar