Hösten är här, dags att ta tag i arbetet igen

Ja, nu är sommaren över och dom flesta av oss har återgått till sina jobb. Känns skönt att vardagen rullar på faktiskt. Under sommaren har jag inte arbetat något alls med Eversoft och alla webbprojekt som jag har i luften, utan bara haft ledigt från både mitt riktiga jobb och mitt hobby-jobb. Nu känner jag mig motiverad att ta tag i liggande projekt och spana efter nya. Jag har fortfarande mycket att stå i med alla de domäner som jag köpte i vintras och det är dags att spotta fram en hög mini-sajter på dom samt utvärdera vilja som är värda att förnya inför årsskiftet.

Idag började jag dessutom använda både Adsense och Google Analytics på denna hemsidan, mest för skojs. Vill testa hur integrationen mellan dessa fungerar. Har ni några erfarenheter från detta? Ja, ska ska snygga till annonserna snart, så att dom inte sticker ut så förskräckligt.

Lämna en kommentar