Din j-vla domänpundare – fokusera!

Ibland är det j-vlit svårt att fokusera, att komma till skott med kvällens aktiviteter….massor att göra, men var ska man börja. Sitter på en guldgruva (enligt mig då) av bra keyword domäner som bara skriker ”utveckla mig!”, ”ge mig innehåll!” och ”ge mig länkar!” och lovar massor $$$ om jag gör så. Samtidigt ser jag hur redan utvecklade och sjösatta sajter tappar ranking i SERPEN och också behöver tas om hand för att behålla sin plats hos Google & co.

Jag borde satsat på några fåtal sajter/domäner och gjort klart dom till etablerade hemsidor. Inte bli en domänpundare som drömmer om nästa domänfynd efter att ha analyserat sönder sökningar i Google Adwords Tool. -”hmmm, 1300 exakta sök per månad…CPC 5 SEK…den måste jag köpa…klart jag hinner utveckla den, har ju bara cirka 500 andra domäner dom behöver utvecklas…

Inte nog med det, nu har jag börjat se mig om efter lediga danska domäner. Jisses, som om jag inte hade nog med bekymmer. Blir väl snart tvångsomhändertagen av någon institution för domänberoende flummare.

Nåja, det går väl över…var bara tvungen att skriva av mig lite…dags för lite musik, kavla upp ärmarna och blunda och peka….

Lämna en kommentar