Dags att sälja några domäner

Efter mitt stora inköp av undratals domäner av skiftande kvalitet förra året har jag insett att jag inte kommer hinna med att utveckla och sökmotoroptimera ens häften av dessa inom någon rimlig tid. Kostnaden för att behålla alla mina domäner kommer också att bli för stor, så därför kommer jag succesivt att sälja av en del av innehavet under hösten och vintern i år.

Dom allra flesta domänerna är riktigt bra om man ser till vad Google’s verktyg Adwords Sökordhjälpmedel säger om dom. Gott om månatliga sökningar och bra klick ersättning.

Första omgången domäner som säljes, men fokus på domäner relaterade till resebranschen, återfinns på Webmaster Network, under denna tråd.

Några exempel på domäner som säljes i denna tråd:

brest .se (Frankrike)
egedal .se (kommun i Danmark)
gribskov .se (stad/kommun i Danmark)
marokko .se (lite felstavat….)
belgique .se (landet på franska om jag minns rätt)
bruxelles .se (Bryssel på franska tror jag det var)
wexford .se (ett grevskap på Irland)

Lägger snart ut en ny omgång liknande domäner som kanske är någon kaliber bättre, i alla fall enligt sökstatistiken från Google.

Lämna en kommentar