Besök av Homeland Security

Jag håller just nu på att utveckla en nischad hemsida på engelska som tar upp det kemiska ämnet ammonium nitrat, vilket bland annat används vid framställning av gödsel och även sprängämnen. Trillade över den oregistrerade nyckelords-domänen under .ORG TLDn. Har investerat några dollar i färdigskrivet innehåll till sidan (skönt att inte skriva själv ibland) och lade ut delar av det under veckan.

Homeland security
Homeland security

Nu verkar det som det flaggat en varning hos Homeland Security i USA. Enligt mina loggar kom det nyss ett besök därifrån. Hoppas man inte flaggats som terrorist nu. Inte för att jag har någon större önskan av att besöka USA, men ändå.

Besök av Homeland Security
Besök av Homeland Security

Om någon där läser detta, jag lovar att jag är helt ofarlig! 🙂

Lämna en kommentar