Är det för sent att hoppa på domäntåget?

Jag startade min hobby-verksamhet för drygt ett år sedan nu och har lagt någon timme i genomsnitt om dagen på att köpa/sälja domäner och utveckla enkla webbsidor. Ännu har jag inte ”hittat något guld” om man säger så, dock drar jag in några extra tusen om året i alla fall. Är jag för sent ute? Det bror kanske på vilken målsättning man har, men jag skulle vilja nå så långt att jag skulle kunna gå ner i arbetstid map mitt daytime jobb och successivt låta större delen av inkomsten komma från parkerade sidor med type-ins trafik, reklamfinansierade infosajter och andra enklare sajter samt mindre konsultuppdrag. Vad tror du, kan man hoppa på webbtåget/domäntåget eller vad det kan kallas och armbåga sig in för att få en del av kakan och etablera sig någorlunda?

Om man ska tro inlägget i Domainflipblog.com så är detta bara början. Känns schysst att höra, för det är riktigt kul att spana domäner, bjuda på auktioner och utveckla sajter. Eller hur?

I samma inlägg refereras en inlägg av domänkungen – Rick Schwartz – där han tycks vara av samma åsikt. Det som han också nämner att han hade en 2o-års plan när han startade för 14 år sedan….wow, något man borde skaffa sig kanske. Eller i alla fall lägga upp en långsiktig och flera kortsiktiga planer allt eftersom….

Vilka mål har ni, om några? Jag har väl en ungefärlig bild av vad jag vill åstadkomma, men får sova på saken och återkomma imorgon. Bättre att ta fram en plan som måste uppdateras än ingen alls, eller hur?? ”Tjäna extra pengar” känns som en vag plan. 🙂

Lämna en kommentar