Använda WordPress som CMS till fansites

De senaste dagarna har jag ägnat tiden jag lagt på företagsverksamheten till att skapa några inofficiella hemsidor för några artister. Tidigare (under tiden som parkerade) har dom användt sig av ett enkelt CMS program som heter CMSimple och lyckats tanka sig ganksa bra i SERPEN hos Google. Tyvärr kan man dock inte sätta META taggar per sida, så en del av mina sidor har Google klassat som spam och helt enkelt uteslutit från SERPEN. Inte kul, så nu måste jag se om jag kan få dom att dyka upp igen. Tänkte i alla fall prova att använda mig av WordPress som CMS till mina hemsidor som ska vara ”inofficiella hemsidor för artisten i fråga” (den som domännamnet syftar till). Ska bli intressant att se om detta förbättrar rankingen av sidorna. Känns som en bra lösning hittills. Ett par ”pages” med fakta om artisten/bandet och sedan forlöpande blogginlägg med nyheter om artisten/banden.

Lämna en kommentar