Ändra namnserver på danska domäner

Jag äger ett fåtal danska domäner och tänkte ikväll parkera dom hos NameDrive för att i alla fall kunna krama ur dom sina registreringskostnader. Efter en lång stunds letande hittade jag brevet från DK-Hostmaster och kunde till sist logga in i deras motsvarighet till IIS domänhanterare. Tro det eller ej, men den danska upplagan är, i mitt tycke, sämre än den svenska. Det tog mig ett bra tag att navigera till sidan där man ändrar domänens namnservrar. Lägger därför upp en kom-ihåg till mig själv och andra på min blogg. Se bilden nedan för navigering:

Ändring av dansk namnserver
Ändring av dansk namnserver

Som bilden antyder ska du alltså välja Teknisk Administration / Redeleger i menyn och sedan fylla i ovan information. Glöm inte bekräfta ansökan på efterföljande sida!

Lämna en kommentar